Yükleniyor...

Parmak İzi Tanıma Sistemi Fiyatları

Parmak İzi Tanıma Sistemi Fiyatları

Parmak İzi Tanıma Sistemi Fiyatları

Personel kontrolü ve kilit açma gibi işlemler için parmak izi sistemleri sıklıkla kullanılır. Ancak bazı durumlarda, parmak izi tanıma sistemi fiyatları nedeniyle bu teknolojiye karşı bir ön yargı oluşur. Sanılanın aksine, cihazların maliyeti sağladığı faydaya kıyasla hem kısa vadede hem de uzun vadede ciddi bir yük oluşturmaz; aksine kullanımı durumunda birçok avantajı sunar.

Sistem fiyatları, parmak izi alma cihazı fiyatları, çelik kapı parmak izi okuyucu fiyatları, parmak izli çelik kapı pili fiyatları, parmak izi okuyuculu kapı kilidi fiyatları gibi farklı kategorilerde incelenebilir. Genellikle çelik kapıya gömülü olan sistemlerin fiyatları harici satılan sistemlerden daha yüksektir. Ayrıca harici sistemleri çelik kapılara entegre etmek de daha yüksek maliyetlere neden olabilir.

Parmak İzi Tanıma Sistemi Neden Gerekli?

Parmak izi tanıma sistemi fiyatları, ayrıca parmak izi tanıma sistemi markası ve modeline göre de farklılık gösterebilir. Ancak birçok durumda avantajlar düşünüldüğünde maliyet oldukça düşük kalmaktadır. Bu sistemler evlerden iş yerlerine ve fabrikalara kadar birçok farklı alanda kullanılabilir.

Uygulama alanlarına baktığımız karşımıza ilk olarak personel tanıma sistemleri çıkar. Personel giriş-çıkış takibi için kullanılabilen bu sistemler, çalışan verimliliğini önemli ölçüde arttırmaktadır. Ayrıca depo ve fabrika gibi güvenlik gerektiren yerlerde de parmak izi okuyucu sistemleri güvenliği sağlayabilir.

Diğer bir kullanım alanı ise ev ve ofislerdir. Fiziksel anahtarla giriş yapmak yerine parmak izi tanıma sistemlerini kullanarak giriş yapmak mümkün olur.

Parmak İzi Tanıma Sistemi Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Parmak izi tanıma sistemi fiyatları birkaç değişkene göre belirlenebilir. Bu değişkenleri şu şekilde sıralamak mümkün olur.

  1. Kurulum yapılacak alanda kaç adet giriş-çıkış olduğu.
  2. Parmak izi sistemine ek olarak yüz tanıma sistemi olup olmayacağı.
  3. Sistemin çoklu Biyometrik tanıma sistemi mi yoksa sadece parmak izi tanıma sistemi mi olacağı.
  4. Herhangi bir kapı entegrasyonu yapılıp yapılmayacağı.

Yukarıda sayılan faktörler, parmak izi okuyucu fiyatları üzerinde etkilidir. Bu nedenle öncelikle ihtiyaçların belirlenmesi daha sonra da bu ihtiyaçları ele alan sistemlerin seçilmesi gerekir.

ZKTeco parmak izi tanıma sistemleri, uygun maliyetleriyle farklı ihtiyaçları karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır.

ZKTeco Parmak İzi Okuyuculu PDKS Cihazları

WL30 PARMAK İZİ PDKS VE ERİŞİM KONTROL CİHAZI

WL30, Wi-Fi modülüne sahip Parmak İzi zaman kontrol(PDKS) cihazıdır. Wi-Fi işleviyle, kullanıcı'nın ethernet kablosuna ihtiyacı yoktur. Mobil APP bağlantılarına izin verir, giriş / çıkış yapar ve doğrudan kayıt indirir. ZK'nın yeni parmak izi okuyucusuyla ilişkili, güçlü ışık kaynağı altında ve ıslak ve pürüzlü parmakların doğrulanmasının yüksek kesinliği altında stabil çalışır. Aynı zamanda zarif bir tasarıma sahiptir.

Hemen fiyat alın!

 

UA300 PARMAK İZİ PDKS CİHAZI

UA300, yepyeni üretici yazılımını benimser ve benzeri görülmemiş bir kullanıcı deneyimi sunar. Çarpıcı GUI, sağlamlık, hızlı eşleşme hızı ve genişletilebilirlik dahil sayısız yenilikler getiriyor.

Kullanıcılar UA400'ü RS232 / 485, TCP / IP, USB Host veya USB Client üzerinden ağ üzerinden kolayca yönetebilirler. En önemlisi, tüm işlevler ağ durumunda çalışabilir. UA400, çeşitli USB flaş diskler, ADMS ve eski SDK ile uyumluluktur. Ayrıca, yanlışlıkla silme riskini önlemek için veri yedeklemeyi destekler.

Hemen fiyat alın!

D1 MASAÜSTÜ ZAMAN KONTROL PDKS CİHAZI

D1 Masaüstü Terminali özellikle masa veya tezgah kullanımı için tasarlanmıştır (80-140 cm). Terminalin üzerine yerleştirilen parmak izi sensörü ile, katılım kolaylığı için her yöne parmak izi okumasını sağlar. Z-ID yüksek hassasiyetli parmak izi sensörü daha hızlı ve daha doğru parmak izi doğrulama sağlar. 8 saate kadar dayanabilen dahili çıkarılabilir pil ve powerbank (minimum 2A) bağlantısı için mikro-USB güç kaynağı ile, güç prizi beslemesi için endişelenmenize gerek kalmaz. Hemen fiyat alın!

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.