Yükleniyor...

Secutech'de ZKTeco Katılımcıları Kendine Hayran Bıraktı!

Secutech'de ZKTeco Katılımcıları Kendine Hayran Bıraktı!

Secutech'de ZKTeco Katılımcıları Kendine Hayran Bıraktı!

Secutech, 18 ülkede ve 250’den fazla bölgeden ziyaretçi alan Vietnam’daki en büyük profesyonel güvenlik ve emniyet fuarında ZKTeco Vietnam yeni ürünlerini sergiledi. Güvenlik çözümlerinin en yeni ve en gelişmiş başarılarını tüm dünya ile paylaşma fırsatı yakalayan ZKTeco Vietnam, ileri biyometrik teknolojiyi ve yenilikçi güvenlik çözümlerini pazara sunarak rakiplerinin arasında göz doldurmayı başardı.

21-24 Eylül tarihleri arasında Ha Noi’de ki 3 günlük gösteride ZK’nın tüm ürünlerinde ki işçilik kalitesi tüm ziyaretçileri ve sektör rakiplerini büyük anlamda şaşırttı. Yüzbinlerce insan yalnızca standı ziyaret etmekle kalmayıp tüm ürün serilerini ve güvenlik çözümlerini tatmin edici bir şekilde deneyimledi. Aynı zamanda ürünlerin tasarımları da büyük övgü aldı.

Green Label etiketli ürün serilerimiz, daha iyi performans ve kaliteli bir ürün sunmak için ZK’nın güvenlik pazarına bakış ruhunun bir göstergesidir. Green Label ürünlerinde kullanılan devrimci SilkID parmak izi sensörü sayesinde kuru, ıslak, pürüzlü dokular rahatlıkla tanımlanabilirken canlı parmak izi algılama sensörü yüksek güvenlik sunmaktadır.

Bir diğer vurgumuz olan biyometrik giriş terminalleri, entegre biyometrik teknolojisi ile ZK’nın daha profesyonel bir seviyede giriş alanları oluşturmasını ve farklı proje uygulamaları için giriş terminali çözümleri sunmasını sağlar.

ZKTeco Vietnam, Secutech fuarında yerini alarak ZK’nın tüm inovasyonunu başarıyla tanıttı. Her zaman daha yenilikçi ve daha profesyonel çözümleri hedefleyerek üretmeye devam ediyoruz.

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.