Yükleniyor...

ZKTeco , 2023 Global Meeting'i Başarıyla Sonuçlandırdı : "Exploring the Singularities"

ZKTeco , 2023 Global Meeting'i Başarıyla Sonuçlandırdı : "Exploring the Singularities"

Biyometrik teknoloji ve computer vision tekniklerinde dünya çapında lider bir kuruluş olan ZKTeco , 22-24 Ekim 2023 tarihleri arasında "Exploring the Singularities" başlıklı Global Meeting 2023'ü başarıyla gerçekleştirerek hem teknoloji hem de iş alanındaki başarılarını sergiledi.

ZKTeco'nun Stratejik Dönüşümü ve İleriye Dönük Vizyonu

Dinamik bir dünyada ZKTeco, erişimini geleneksel uzmanlık alanlarının ötesine genişleterek önemli bir dönüşümün ortasındadır. Biyometrik teknolojiye dayanan zengin bir mirasa ve güvenlik ile zaman ve katılım iş sektörlerinde güçlü bir varlığa sahip olan ZKTeco, yeni fırsatları keşfetmek ve keşfedilmemiş bölgelere öncülük etmek için kapsamlı uzmanlığından yararlanıyor.


Minerva IoT platformunun başlangıcı ve ZLink ve Cirrus Time'ın yakında piyasaya sürülmesi, ZKTeco'nun inovasyon ve genişlemeye olan sarsılmaz bağlılığını göstermektedir. Buna paralel olarak şirket, gelişmiş çözümlerini daha büyük işletmeleri ve kuruluşları kapsayan daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefleyerek dikey gelişime de odaklanıyor.

ZKTeco'nun dönüşümünün en önemli noktalarından biri de ZKDigimax'ın açılışıdır. Bu avangart perakende çözümü, geleneksel iş modellerinden bir paradigma değişimini temsil ediyor. ZKTeco'nun ayırt edici biyometrik teknolojisini entegre eden ZKDigimax, reklamcılık yöntemlerinde devrim yaratacak, hedeflenen kitle gruplarına yönelik teşhir doğruluğunu artıracak ve reklamları dağıtmak için gereken insan kaynaklarını azaltacaktır. Bu girişim, ZKTeco'nun uygulama alanlarını genişletme konusundaki azmini ve yenilikçi ruhunu ortaya koymaktadır.

Sürekli büyümenin ve geleceğe yatırım yapmanın önemini anlayan ZKTeco, Xingniu Capital ile işbirliği yaparak ZKTeco Ekolojik Fonunu kurmuştur. Bu fon, gelecek vaat eden girişimleri beslemek ve ZKTeco'nun gelecekteki genişlemesi için sağlam bir temel oluşturmak üzere tasarlanmıştır. 

ZKTeco bu dönüşümü gerçekleştirirken, şirket yaklaşan zorluklarla yüzleşmeye ve yeni fırsatları yakalamaya hazır ve iyi hazırlanmış durumdadır. Şirket, biyometrik teknolojiye güçlü bir şekilde odaklanmayı sürdürürken, yenilik yapmaya ve büyümeye devam ederken, en üst düzey ürün ve hizmetler sunma konusundaki kararlı taahhüdünü de sürdürmektedir. 

Bu heyecan verici dönüşüm döneminde ZKTeco sadece gelişmekle kalmıyor, aynı zamanda biyometrinin geleceğine ve ötesine giden yolun öncülüğünü yapıyor.

Global Meetingde Öne Çıkanlar 

ZKTeco Global Meeting 2023, farklı sektörlerden yaklaşık 1.000 uzman, profesyonel, iş ortağı ve müşteriyi bir araya getirerek, özellikle pandemi nedeniyle dünya çapında yaşanan uzun süreli izolasyonun ardından, içgörü ve vizyon alışverişi için canlı bir platform görevi gördü. 

Konuklara ZKTeco'nun Dongguan'daki iki büyük kampüsünde (ZKTeco Genel Merkezi ve Akıllı Üretim Üssü) özel bir tur düzenlenerek ZKTeco'nun üretim süreçleri ve stratejik bakış açısı hakkında ilk elden bilgiler sunuldu.

Son gün konuklara bir dizi sanatsal performans, gösterişli bir akşam yemeği, sözleşme imzalama ve onur ödülleri takdim edildi. Büyük final, üç günlük etkinliğe mükemmel bir sonuç sağlayan büyüleyici bir drone gösterisi oldu. 

ZKTeco Hakkında

Biyometrik teknoloji ve computer vision teknikleri alanında uluslararası üne sahip bir kuruluş olan ZKTeco, 30 yılı aşkın süredir dünya çapındaki müşterilerine hizmet vermektedir. ZKTeco, yenilikçi hizmet ve en son teknoloji ile insanların hayatlarına verimlilik, emniyet ve güvenlik sağlamaya devam ediyor.

 

2023 ZKTeco Global Meeting Videoları

 

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.