Yükleniyor...

ZKTeco Türkiye, ISAF 2023 Fuarında Önde Gelen Teknolojilerini ve Ürünlerini Sergiledi

ZKTeco Türkiye, ISAF 2023 Fuarında Önde Gelen Teknolojilerini ve Ürünlerini Sergiledi

ZKTeco Türkiye , 14-17 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen dünyaca ünlü güvenlik fuarı ISAF 2023'te son teknoloji geçiş kontrol sistemleri , PDKS çözümleri, KOBİ dijital bulut perakende senaryoları, KVKK düzenlemeleriyle uyumlu çift doğrulamalı RFID biyometrik çözümleri, personel geçişi, asansör kontrolü ve video gözetimi için hepsi bir arada çözümler, otel yönetimi, iş sektöründe işbirliğini geliştirmek için etkileşimli dijital akıllı tahta, yaya geçidi ve güvenlik denetimi çözümlerini sergiledi.

Standın benzersiz mekânsal tasarımı ve çok çeşitli sunumlar çok sayıda katılımcının ilgisini çekti. Karma biyometrik teknoloji alanında önde gelen uzmanlar olarak ziyaretçiler, ekibimizin iletişiminden etkilendi ve benzersiz fikirlerimiz ve güvenlik teknolojisi uygulama senaryolarında sürekli inovasyonun zanaatkar ruhu karşısında hayranlık duydu. Sadece yerel Türk ziyaretçiler değil, komşu ülkelerden şirketleri temsil eden kişiler de çözümlerimizin teknolojisinin arkasındaki mantığı öğrenmek ve gelecekteki potansiyel işbirliklerini keşfetmek için ilgi gösterdiler.

 Armatura serisinin piyasaya sürülmesi, üst düzey geçiş kontrol pazarındaki lider konumumuzu sağlamlaştırdı. Üst düzey protokoller ve entegre bir ağ güvenlik platformu, insan güvenliğinin çeşitli yönlerini kapsayan çeşitli modül entegrasyonu ile ziyaret eden kalabalık arasında sıcak tartışma konuları haline geldi.


ZKDIGIMAX dijital bulut platformunun perakende senaryolarında bir terminal tüketici çözümü olarak uygulanması ISAF'ta benzersiz bir vurgu olarak öne çıktı. Dijital bulut platformu ortaklarımızın geleneksel iş algılarını bozdu ve ZKTeco'nun imajı sürekli değişen teknolojik trendlerle birlikte gelişmeye devam ediyor. Bu yolculukta hem iş ortaklarımızın hem de kendimizin sonsuz olanaklar bulacağına inanıyoruz.

ZKBio CVSecurity, iyi bilinen hepsi bir arada yazılım platformumuzun yükseltilmiş bir sürümü olarak, geçiş kontrolü, PDKS yönetimi ve video gözetimi dahil olmak üzere çeşitli akıllı senaryolara hizmet eder. Birden fazla modülün sorunsuz entegrasyonunu sağlar. Ziyaretçiler, platformla etkileşimleri ve kullanımları boyunca akıllı güvenlik alanında geliştirdiğimiz özveri, ayrıntılara gösterilen özen ve sürekli kendini geliştirme ruhunu deneyimliyor ve takdir ediyor.

 

ZKTeco Türkiye, pazar ve teknolojik değişikliklere uyum sağlamak ve geleceğin zorluklarını karşılamak için tekliflerini güçlendirmeye ve yükseltmeye devam edecektir. Bu akıllı teknoloji güçlendirme ve dijitalleşme çağında ortaklarımızla birlikte çalışmaya ve sürekli olarak birlikte ilerlemeye kararlıyız.

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.