Yükleniyor...

ZKTeco Türkiye, ISAF 2022 Fuarında Önde Gelen Teknolojilerini ve Ürünlerini Sergiledi

ZKTeco Türkiye, ISAF 2022 Fuarında Önde Gelen Teknolojilerini ve Ürünlerini Sergiledi

ZKTeco, 13-16 Ekim 2022 tarihleri arasında, kapsanan sektörlerin tek yerel ve rakipsiz etkinliği olan ve Güneydoğu Avrupa'yı ve Orta Doğu ve Afrika'daki kapsayan sektörlerin en büyük ikinci fuarı olan İstanbul Türkiye'deki ISAF Security Fuarı – 26. Uluslararası Güvenlik ve İç Güvenlik Fuarı'na katıldı. Fuara bu yıl yerli ve yabancı toplam 226 firma katıldı. Güvenlik sektörünün tüm güçlü firmaları bu fuarda boy gösterdi.

ZKTeco'nun öncü gelişmelerini başarıyla sergilediği etkinlikte, ZKTeco'nun yeni geliştirdiği ürünlerinin tanıtımına ağırlık verildi. İris tanıma teknolojisi birçok çözüm ortağımız tarafından memnuniyetle karşılandı. Önümüzdeki dönemde devlet projelerinde de rahatlıkla kullanılabileceği öğrenildi.

Bu fuarda QR kod ile çalışmak ana konumuz oldu. Sistemimizde Statik ve Dinamik QR'nin nasıl kullanıldığı, ZKBio CVSecurity ile nasıl çalıştığı tüm aşamalarıyla ziyaretçilere tanıtıldı. Özellikle GDPR konusunda sorun yaşayan Sistem Entegratörlerimiz QR sistemine daha fazla önem vereceklerini belirtmişlerdir.

Bu fuarda tanıttığımız bir diğer yeni uygulamamız da İnterkom sistemleri. Villa ve Apartman Tipi İnterkom Sistemleri ziyaretçilerimiz tarafından ilgi ile karşılanmıştır.

X-Ray ve kapı tipi metal dedektörlerimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçilerimizin yoğunlaştığı alanlardan biri. Bu fuarda yeni ürünlerimiz ekonomik seri ZKX6040A modeli ve yeni 18 bölge dedektörümüz ZK-D2180 standımızda sergilendi. Bu 2 yeni ürünün önümüzdeki yıl çok sevileceği bu fuara olan ilgiden anlaşılmıştır.

ZKBio Time, ZKBio Access, ZKBio CVSecurity ve Otel Kilidi ve programları pratik ve detaylı bir şekilde tanıtılmıştır.

Sonuç olarak ISAF Fuarı, 2 yıldır pandemiden kaybedilen zamanın yeni fırsatlar yakalanarak telafi edilmesi açısından kritik önem taşıyor. ZKTeco tarafından geliştirilen yeni teknolojilerin ve ürünlerin sunulması da bir diğer önemli unsurdur. Her yıl gelişen teknolojiyi, fuar etkinliklerinde sunmaya devam etmek en önemli arzumuzdur.

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.