Yükleniyor...

Otel Kapı Kilidi

Otel Kapı Kilidi

Otel Kapı Kilidi

Güvenlik, her zaman önemli bir rol oynamıştır. Bununla birlikte, geleneksel bir güvenlik kilidinin zayıf bir noktası vardır, bu da anahtardır. Kaybolduğu takdirde bulan kişi otelinize kolayca erişebilir. Dahası, kilit değişimi pahalıdır ve zaman alır. Daha gelişmiş teknolojileri benimsemek, bu tür sorunlardan kaçınmanıza yardımcı olabilir.

Günümüzde elektrikli olarak da adlandırılan elektronik Otel Kapı Kilidi pratik bir alternatif olarak otellerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunları bir PIN, çipli kart, parmak izi veya uygulama ile açabilirsiniz. Elektronik kilit sistemlerinin kullanımı otel endüstrisinde giderek daha popüler hale geliyor. İşletmeniz için yeni bir çözüme yatırım yapmayı planlıyorsanız, bu yazımızda doğru kararı vermenize yardımcı olabilecek bazı yararlı ipuçları bulacaksınız.

Belirli bir kilit türü seçmeden önce birçok şey dikkate alınmalıdır. Örneğin, bazılarının çalışmak için sabit bir Wi-Fi bağlantısına erişmesi gerektiğini bilmelisiniz. Ancak, bu tür bir sistemle, nerede olursanız olun onu yönetebileceksiniz!

Bugün, piyasada kafa karıştırıcı olabilen çok sayıda seçenek vardır. Ancak seçiminizi kolaylaştırmak için, bugün otel endüstrisindeki en popüler seçenekler hakkında alakalı bilgileri bir araya getirdik. 

Mekanik Kapı Kilitleri

Bu tip, en basit kilitleme sistemlerine aittir. Bu kilitler, örneğin ters çevrilebilir veya anahtarlı anahtarlar gibi farklı kilit silindiri mekanizmalarına sahip olabilir. Önerilebilecek çok çeşitli fiyatlar olduğundan ve kurulumu kolay olduğundan ekonomiktirler. Bununla birlikte, kolayca seçilebilirler, yaşlılar ve engelliler için daha az uygundurlar.


Mekatronik Kilitleme Sistemleri

Bu versiyon mekanik ve elektronik bileşenleri birleştirir. 
Bu tip, sıradan ve dijital kilitlerin en iyi parçalarını birleştirerek binanız için ekstra güvenlik sağlar. Güç kaynağı anahtarın içinde yer aldığından karmaşık kablo tesisatı gerektirmez. Her birinin yaklaşık bir yıl dayanan ve kolayca değiştirilebilen bir pili vardır. Kilitleme sistemi Bluetooth bağlantısına sahipse, kilidin takılı olduğu bina veya odaya erişimle ilgili güncel bilgiler almak mümkündür.


Elektronik Kilitleme Sistemleri

Elektronik kilitler, mevcut en yenilikçi seçeneklerdir. Bu tür bir kilitleme sisteminin çalışması için elektriğe ihtiyacı vardır. Kararlı bir enerji kaynağı olmalı ve bu nedenle, bir kablo da kurmanız gerekir. Dijital sistemler çok kullanışlıdır ve çok çeşitli işlevler ve özellikler sağlar. Örneğin, kapının otomatik olarak kilitlenmesi ve açılması için belirli bir zaman ayarlayabilirsiniz. Günümüzde, Wi-Fi veya Bluetooth ile kapıyı açmak için akıllı telefonunuzu bile kullanabilirsiniz!

 

ZKTeco’nun ürettiği bazı Akıllı Otel Kapı Kilidi çeşitleri aşağıdaki gibidir:

LH7500 GÖMME TASARIM OTEL KAPI KİLİDİ

AB standart gömme ile Parça Tasarım Otel Kapı Kilidi

 

 

 

 

 

 

LH3600 RFID AKILLI OTEL KİLİDİ              

RFID Otel Kilidi

 

 

 

 

 

LH6800 AKILLI OTEL KAPI KİLİDİ

Modern Dizayna Sahip Otel Kapı kilidi

 

 

 

 

 

 

LH6000 AKILLI OTEL KİLİDİ

Kaliteli ve Üstün Tasarıma Sahip Otel Kilidi
 

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.