Yükleniyor...

Kartlı Geçiş Sistemleri

Kartlı Geçiş Sistemleri

Kartlı Geçiş Sistemleri

Kartlı Geçiş Sistemleri geçiş kontrolünü sağlamak amacıyla kullanılan içerisinde birbiriyle entegre çalışabilen cihazları barındıran güvenlik sistemleridir. Kartlı geçiş sistemleri kart tipine göre en yaygın olarak Proximity ve MiFare olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Kart okuyucu cihazlar sayesinde cihaz veya yazılım üzerinde geçiş yetkilendirmesi yapılan kartlar ile güvenli bir geçiş kontrolü sağlanır. Kartlı Geçiş Sistemleri pek çok farklı alanda farklı geçişleri kontrol altına almak amacıyla kullanılmaktadır.

Hibrit Çoklu Biyometrik Kartlı Geçiş Sistemleri

Hibrit Çoklu Biyometrik Kartlı Geçiş Sistemleri içerisinde birden fazla tanımlama çeşidini barındıran sistemlerdir. Bu cihazlarda kartlı geçişin haricinde parmak izi, yüz tanıma ve avuç gibi tanıma gibi tanıma metodları ile de geçiş kontrolleri sağlanabilmektedir.

   

Standalone Kartlı Geçiş Sistemleri

Standalone Kartlı Geçiş Sistemleri bir yazılıma ihtiyaç duymadan üzerinde saklanan veri ile yetkilendirmenin yapılabildiği cihazlardır. Bu cihazlar ile geçiş yapacak kişilerin kart bilgileri cihazlara eklenir. Bu veriyi üzerinden bulunduran Standalone Kartlı Geçiş Cihazları ile geçiş kontrolleri sağlanır.

         

Kartlı Geçiş Sistemleri Okuyucuları

Kartlı Geçiş Sistemleri Okuyucuları tipine göre bağlı olduğu kart tipini tanıyan cihazlardır. Geçiş kontrollerini sağlamak için bir kontrol paneline ihtiyaç duyarlar ve üzerlerinde herhangi bir veri barındırmazlar. Kontrol panelleri ile veri alışverişi yaparak yetkili kişilere geçiş izni sağlarlar. Kartlı Geçiş Sistemleri Okuyucuları pek çok alanda ekonomik bir çözüm olarak kullanılmaktadır.

Kartlı Geçiş Sistemleri Kullanım Amaçları

Erişim Kontrol

Kartlar, işletme binası, spor salonu, kafeterya ve diğer tesislerin, kampüs girişlerinin kapılarını açmak ve belirli kapılara erişim sağlamak için kullanılır.

Zaman Kontrol Yönetimi

ZKTeco Kart Okuyucuları zaman ve katılım kontrollerini sağlamak amacıyla farklı amaçlar için entegre çözümler sunabilir. Kartlı Geçiş Sistemleri ile aynı zamanda personellerin giriş-çıkışları takip edilerek personel devam kontrolleri sağlanabilir.

Ziyaretçi Yönetimi

Kartlı geçiş sistemlerinde sitelerin güvenliğini ve korunmasını sağlamak için ziyaretçilere geçici kartlar çıkarmak mümkündür. ZKTeco kartlı geçiş sistemleri, ziyaretçi yönetimi amacı ile de kullanılabilmektedir. Doğru ziyaretçi kaydı, kuruluş yöneticilerinin kimlerin ziyaret edildiğini ve hangi binaların ziyaret edildiğini ve ziyaret amacını bilmesini sağlayan çok önemli güvenlik önlemlerinden biridir.

Araç Park Yönetimi

Temassız akıllı kartlar, girişlerde koruma ihtiyacını ortadan kaldırmak için elektronik erişim kontrolü seçeneği ile park tesislerinin sorunsuz ve güvenli bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. Personel, öğrenci, öğretim üyesi gibi kişiler kartlarını ulaşım hizmetlerinin yanı sıra otoparka girmek için de kullanabilirler.

Giriş Kontrol

ZKTeco Kartlı Geçiş Sistemleri, pek çok işyeri, işletme ve eğitim kurumları gibi yerlerin turnikeli geçişlerinde entegreli olarak çözüm sunmaktadır. Yetki atanan kartlar ile turnikelere tetik verilerek kolaylıkla giriş-çıkış kontrolleri sağlanabilmektedir.

Asansör Kontrol

ZKTeco’nun asansör kontrolü, farklı kullanıcıların katlara erişmesine izin verir ve yazılım üzerinde farklı kat erişim hakları atanabilir. Yetkisiz kullanıcıların bu önemli katlara erişmesine izin verilmez. Gerçek uygulamada, kullanıcıların asansörde kart göstermesi gerekir ve asansör sadece kullanıcılar için atanan katlara ulaşmasına izin verecektir. Bu, her asansör kabini üzerine kurulu asansör kontrol panelini kullanarak tüm bina asansör erişim kontrolünün güvenlik yönetimini sağlayacaktır.

Devriye Güvenliği

Kartlı sistemler güvenlik personellerinin, özel rotalara göre devriye görevlerini yerine getirmeleri ve her kontrol noktasında check-in yapmalarını sağlamaktadır.

 

Kartlı geçiş sistemlerinde üstün hizmet ve uluslararası ZKTeco güvencesinden faydalanmak için infoturkey@zkteco.com mail adresi ve 0850 811 11 14 no'lu telefon numarası üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. ZKTeco Kartlı Geçiş Sistemlerini incelemek için tıklayınız.

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.