Yükleniyor...

Araç Altı Görüntüleme Sistemi

Araç Altı Görüntüleme Sistemi

Araç Altı Görüntüleme Sistemi

Son zamanlarda Brüksel ve Paris, iki şehri felce uğratmak ve halkı dize getirmek isteyen radikal teröristler tarafından kuşatıldı. Can kaybı bir trajediydi ve mevcut tüm güvenlik önlemleriyle bile bu tür korkunç olaylar idam edilebiliyordu. Kişisel ve ulusal güvenliğin tehdit seviyesinin bu kadar yüksek olduğu bir zamanda - eşit derecede yüksek ihtiyati tedbirler alınmalıdır. Bu nedenle, bir araç altı gözetim sistemi (UVSS) için bu kadar çok uygulanabilir kullanım vardır.

Araç Altı Görüntüleme Sistemi Nedir?

Araç Altı Görüntüleme Sistemi, potansiyel gizli tehditleri veya kaçakçılık faaliyetlerini tespit etmek için geçen araçların alt takımını tarayan yüksek kaliteli bir kamera sistemidir. Sistemler, aksi takdirde tespit edilemeyecek olan bomba ve kaçak malları aramak için tasarlanır. Terör tehdidinin hiç olmadığı kadar yüksek olduğu bugünlerde her detay için birinci sınıf teknoloji kullanmak önemlidir.

Bir araç altı izleme sistemi, 3,5 metre genişliğe kadar herhangi bir alt takımın her açısını yakalamak için beş renkli kamera kullanabilir. Sistem, güvenlik personelinin işini daha kolay, daha güvenli ve daha etkili hale getirerek görüntüleri otomatik olarak tarayabilir, algılayabilir ve karşılaştırabilir. Çift kameralı bir uygulama, gözden geçirilmek üzere anında alt takım görüntüleri ve plaka görüntülerini gönderir ve sistemin kendisi, barınağa veya korumaya ihtiyaç duymadan, -45 kadar düşük sıcaklıklardan 85 dereceye kadar yüksek sıcaklıklardan büyük ölçüde farklı bir iklime dayanabilir. Kurulumda, sistemin sabit sıcaklığını korumak için beş sirkülasyon fanı uygun şekilde ayarlanır.

Araç Altı Görüntüleme Sistemi, ilk karşılaştırma için araç tiplerini ve modellerini bile tanıyabilir ve sistemin kendisi, herhangi bir görüntü girişimini önlemek için yoğunlaşma önleyici özelliklere sahip çizilmez ve kırılmaz bir lense sahiptir. Personel güvenliği için uzaktan kontrol edilebilir ve tam koruma için diğer güvenlik bariyer ürünlerinden herhangi biri ile kolayca entegre edilebilir. Her şeyden önce, kullanıcı arayüzü inanılmaz derecede kolay ve hızlı raporlar gönderilebilir, sisteme sık ziyaretçilere girilerek "önceden onaylanmış" ziyaretçiler için erişimi daha da hızlı hale getirilebilir. Araçlar ayrıca kara listeye alınabilir veya geçici erişim verilebilir.

 

Unutumayın, dünyanın lider güvenlik teknoloji firmalarından biri olan ZKTeco, araç altı görüntüleme sistemleri ile bütün verileri veri havuzunda biriktermenize ve tüm tehditlerin tespitini kolay bir şekilde yapmanıza yardımcı olur. Pek çok farklı alanda güvenliği sağlamak için kullanılan son teknoloji araç altı görüntüleme sistemleri uluslararası ZKTeco güvencesi ile kullanıcıların hizmetine sunulmuştur.

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.