Yükleniyor...

Kartlı Geçiş Sisteminin Avantajları Nelerdir?

Kartlı Geçiş Sisteminin Avantajları Nelerdir?

Kartlı Geçiş Sisteminin Avantajları Nelerdir?

Kartlı geçiş sistemi, kullanıcıların kapılara geleneksel bir anahtar yerine elektronik bir "anahtar" kartıyla erişmelerini sağlayan bir güvenlik sistemidir.  Kartlı geçiş sistemi kurmanın uzun vadede genellikle zaman ve para tasarrufu sağlamasıdır. Kartlı geçiş sistemleri, erişimin yönetimini kolaylaştırırken, sistemin kurulu olduğu tesislerin genel güvenliğini de artırır. Anahtarları yönetmeye odaklanan geleneksel erişim sistemleri yerine, kartlı erişim sistemleri kilitleri yönetmeye odaklanır. Bunun gibi bir elektronik kilit sisteminin bazı faydalarını anlamak için şu avantajları göz önünde bulundurun…

 

1. BİRİNİN KARTIN KOPYASINI YAPMAYACAĞINDAN OLDUKÇA EMİN OLABİLİRSİNİZ.

Kartlı geçiş sistemleri, bir davetsiz misafirin bir "anahtar" kartı kopyalamasını çok daha zor hale getirir. Karttaki elektronik parçalar, geleneksel bir anahtarın kesilebildiği gibi kesilemez.

 

2. TESİSLERİNİZDEKİ TÜM KAPILARINIZI HER KAPIDA HANGİ ANAHTARIN ÇALIŞTIĞINI KONTROL ETMENİZE GEREK YOKTUR.

Kartlı geçiş sistemi, hangi kartların hangi kapılara her zaman eriştiğini gösterir. Bu sayede tüm kapılarda kartları test etmek yerine masanızdan anahtar kartlarınızı yönetebilirsiniz.

 

3. KİMİN HANGİ KAPILARIN ANAHTARLARINA SAHİP OLDUĞUNU İZLEMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ.

Yine her kartlı geçiş sisteminde yerleşik olarak bulunan yazılım veri tabanı sayesinde, her kapının anahtarının kimde olduğunu manuel olarak takip etmenize gerek kalmaz. Her kişiye bir anahtar kart atanır. Oradan, o kişinin kartının hangi kapılara erişeceğini görmek için veritabanınızı kontrol edebilirsiniz.

 

4. ÇALIŞANLARINIZIN ŞİFRE ENDİŞE ETMESİNE GEREK YOKTUR.

Kullanıcıların bir kapıya her girdiklerinde bir PIN girmesini gerektiren bir tuş takımı ile kapılara erişim yerine, kartlı erişim sistemleri herkesin bir numarayı hatırlama yükünü ortadan kaldırır.

 

5. KAPILARINIZI OTOMATİK BİR PROGRAMLA İNSANLARA AÇILACAK ŞEKİLDE AYARLAYABİLİRSİNİZ.

Binanın kilidini açmak için kimsenin içeri girmesine ve her şeyi kapatmak için kimsenin geri gelmesi gerekmez. İsterseniz birkaç düğme veya bir e-posta ve sisteminiz programa göre ayarlayabilirsiniz.

 

6. SADECE SANİYELER İÇERİSİNDE BİRDEN FAZLA KAPIYA ERİŞİM OLAN YENİ BİR KART VEREBİLİRSİNİZ

Ekibinize yeni bir kişi katılırsa veya bir anahtar kart herhangi bir nedenle bozulur veya yıpranırsa, bu kişi zaten erişime sahipse, tam olarak aynı erişime sahip yeni bir tane ayarlayabilir ve düzenleyebilirsiniz.

 

Linki tıklayarak ZKTeco Türkiye güvencesinde beğeninize sunulan tüm ürünleri görebilirsiniz.

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.