Yükleniyor...

Kartlı Giriş Sistemi Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

Kartlı Giriş Sistemi Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

Kartlı Giriş Sistemi Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

Kartlı giriş sistemi, geleneksel kilit ve anahtarlara göre çeşitli avantajlar sunar. Kullanıcı erişim denetimi seçeneklerinizi değerlendirirken aklınızda bulundurmanız gereken en önemli şeylerden bazıları şunlardır:

 

1. Kartların Çoğaltılması Zordur

Fiziksel anahtarlar çok kolay bir şekilde kopyalanabilse de, elektronik anahtarların çoğaltılması - tıpkı bir anahtarlık gibi - çok daha yüksek düzeyde karmaşıklık gerektirir. Bu, kartlı erişim sisteminizi fiziksel anahtarlarla olabileceğinden çok daha güvenli hale getirir. Sitelerinizi güvence altına almak için geleneksel kilitleri ve anahtarları kullanmaya devam ettiğiniz sürece, kaç tane yetkisiz kopya yapıldığını veya bunları kimin elinde tuttuğunu asla bilemezsiniz.

 

2. Sadece Bir Anahtarı Hatırlamanız Gerekir

Teknisyen bir kamyon takarken ön kapı anahtarını almayı her unuttuğunda, seyahat süreniz ve masrafınız iki katına çıkar. Bu teknisyenin ofise geri dönmesi, bir anahtar alması ve ardından tekrar sahaya geri dönmesi demektir. Aynı durum, büyük kuruluşlar en az düzinelerce benzer görünümlü anahtara sahip olacağından, bu şirket yanlış anahtarı alırsa ortaya çıkabilir. Elektronik erişim ile, tek anahtarınız veya bina erişim kodunuz (tuş takımı kilitlerinden anahtarsız giriş için), erişmeniz gereken her kapı kilidini kilitlemenize ve açmanıza olanak tanır, böylece belirli bir kapının anahtarını unutma şansınız olmaz.

 

3. Elektronik Anahtarlar Elverişsiz Zaman Kaybını Azaltır ve Verimli Süre Üretir

Beklenmeyen bir olay ortaya çıkarsa ve bir siteye hemen erişime izin vermek istiyorsanız, geleneksel, fiziksel kilitler kullanıyorsanız yapamazsını z. Bir teknisyenin sahadaki bir acil durumla başa çıkmak için ekstra erişime ihtiyacı varsa, haklarını güncellemek için web tabanlı elektronik anahtar yönetim sisteminizi kullanabilirsiniz. Bir alarm alanının yakınında sahada zaten bir teknisyeniniz varsa, onları mevcut konumlarından göndermek neredeyse her zaman en iyisidir. Ancak kapıyı açmak için ellerinde doğru anahtar yoksa, ihtiyaç duydukları anahtarı almak için tekrar geri dönmeleri gerekir. Kilitleme sisteminizin uzaktan kontrolü ile teknoloji, ofise dönmeden doğrudan acil duruma gidebilir, bu da maliyetli zaman kaybını azaltır ve size verimli süre verir.

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.