Yükleniyor...

Kapı Dedektörü

Kapı Dedektörü

Kapı Dedektörü

İşletmelerin ya da kapalı toplu alanların giriş ve çıkış noktalarının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bunlar, hırsızların ya da risk oluşturabilecek diğer faktörlerin kullanabilecekleri en zayıf noktalardır. Güvenlik cihazı olarak kapı dedektörü popüler bir seçenek olmuştur. Bu kapı dedektörleri aynı zamanda giriş sensörleri, temas sensörleri veya pencere sensörleri olarak da bilinir. Sensörler önemli bir güvenlik sistemidir. Bir sensörün amacı, hemen bir alarmı tetiklemektir. Bu sensörler, giriş noktalarını veya sensör faaliyetlerini bilerek ilk müdahale ekiplerine bir araştırma konusunda yardımcı olur. Bu nedenle alarmınızı her zaman aylık olarak test etmelisiniz. Her şeyin mükemmel çalıştığından emin olmalısınız. 

Eski sensörler yalnızca birisi kapıyı açtığında bir zili tetikliyordu. Bugün teknoloji oldukça gelişti ve artık bu dedektörler eskiden olduğundan daha yaygın olarak çalışıyor. Bu sensörlerin amacı, otomatik olarak uyarılar ve bildirimler göndermektir. Bunlar kendiliğinden tetiklenir. Ev güvenlik sisteminin kapı sensörü iki parçadan oluşur. Sensörün bir parçası kapı ile birlikte diğeri de kapı çerçevesi üzerindedir. Bazı kapı dedektörleri dilli anahtar kullanır. Bu anahtar, ihlal edilen alanı belirler. Bu bir elektrik devresidir.

Kapıyı kapattığınızda sensörün devresini oluşturur. Kapıyı zorlayarak açtığınızda devre kesilerek kapı sensörünün alarmı devreye girer. Manyetik anahtar, sensörün her iki tarafında, yani kapı ve çerçeve üzerinde bir mıknatısa sahiptir. Kapıyı kapattığınızda mıknatıslar yaklaşır ve elektriğin geçişine izin verir. Kapı açıldığında devreyi keser. Bu olduğunda, sensör kendiliğinden tetiklenen bir alarmı etkinleştirdi. Sistem, güvenlik sistemini bir ihlal konusunda nasıl uyarır. Bir ev güvenlik sisteminden gelen bildirimler ve alarmlar, bir Merkezi İstasyonda denetlenir, kaydedilir ve sürekli olarak yanıtlanır.

Kapı dedektörü, güvenlik sisteminin önemli bir parçasıdır. Evinizin güvenli ve hırsızlığa karşı korumalı olduğundan emin olmak için, güvenlik sisteminin mükemmel şekilde çalıştığından emin olmanız gerekir. Alarm sisteminizi düzenli olarak test etmeniz ve herhangi bir sorun olup olmadığını bilmeniz önemlidir. Çalışanlarınızın, halkın ve kendi güvenliğiniz için ZKTeco güvencesiyle üretilmiş kapı dedektörlerini inceleyebilirsiniz.

 

ZK-D3180S KAPI TİPİ METAL DEDEKTÖRÜ

18 algılama bölgesi, 256 hassasiyet seviyesi, 5,7’’lik LCD ekran, alarm ve insanlar için sayaç, ses ve LED alarmı senkronu.


 
 
 

 

ZK-D4330 METAL KAPI DEDEKTÖRÜ

Mükemmel anti-parazit kabiliyeti ve kararlılığı, her bölge için 300 ayarlanabilir hassasiyet seviyesi, çeşitli arayüz dili özelleştirmesi, daha yüksek doğruluk ve doğrulama hızı.

 

 

 


ZK-D1065 METAL KAPI DEDEKTÖRÜ

6 algılama bölgesi, 100 hassasiyet seviyesi, LED ekran, alarm ve insanlar için sayaç, senkron ses ve led alarm.
 

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.