Yükleniyor...

X-Ray Cihazı Fiyatları ve Diğer Maliyetler

X-Ray Cihazı Fiyatları ve Diğer Maliyetler

X-Ray Cihazı Fiyatları ve Diğer Maliyetler

X-Ray cihazı satın almak zor bir süreç olabilir. Cihazın teknik özellikleri ve kullanım alanı bu kararda önemli bir rol oynar. Bunun yanı sıra x-ray cihazı fiyatları da satın alma kararını etkileyen faktörler arasında yer alır. Taşıma ve kurulum gibi diğer maliyetlerin de göz önünde bulundurulması gerekir. Tüm bunlar ele alındığında cihazı satın almadan önce detaylı bir araştırma yapılması oldukça önemlidir. Peki x-ray cihazı satın alırken hangi maliyetleri düşünmeniz gerekir?

X-Ray Cihazı Fiyatları

Düşünmeniz gereken ilk ve en önemli maliyet cihazın satış fiyatı olacaktır. Genellikle x-ray cihazı fiyatları döviz kurlarına paralel olarak artış eğilimi gösterir. Dolayısıyla kurların düşük olduğu dönemlerde alım kararı vermek yerinde bir davranış olacaktır.

Bakım, Onarım ve Yedek Parça Masrafları

X-ray cihazına düzenli bakım yapmak, cihazın kullanım ömrünü arttırmaya yardımcı olacaktır. Bu nedenle 6 ayda bir ya da yıllık bakım masraflarının da satın alma aşamasında dikkate alınması gerekir. Diğer bir konu ise onarım ve yedek parça masraflarıdır. Her ne kadar sık olmasa da x-ray cihazı bozulabilir. Bu gibi bir durumda parça değişikliği ve onarım masrafları ortaya çıkacaktır.

Kurulum Alanını Hazırlama ve Özelleştirme

Standart X-ray cihazı fiyatları içerisinde işletmeye özel değişiklikler yoktur. Cihazın farklı kullanım alanları için özelleştirilmesi ek maliyet getirecektir. Buna ek olarak cihazın yerleştirileceği alanda yapılacak olan hazırlık da ek maliyet getirebilir. Örneğin zeminin hazırlanması veya cihaz için yer açılması bu masraflar arasında sayılabilir.

Taşıma ve Kurulum

Taşıma masrafı, cihazın nereden nereye gideceğine bağlı olarak değişir. Şehir içinde taşıma masrafı daha düşükken şehirler arası ve ülkeler arası taşıma maliyetleri daha yüksek olacaktır. Bu masraflar arasında navlun, gümrük vergileri, yasal belgelerin hazırlanması gibi kalemler sayılabilir.

Çalışma Maliyeti

Cihaz çalışırken elektrik tüketir. Aynı zamanda cihazı kullanmak için en az bir operatöre ihtiyacınız vardır Operatör eğitim masrafı ve cihazın tükettiği elektrik de maliyet kalemi olarak dikkat etmeniz gereken noktalardır. Tüm bunlar x-ray cihazı fiyatları söz konusu olduğunda hesaplamaya dahil edilmelidir.

 

Unutmayın, ZKTeco, daha akıllı yönetim çözümleri sağlamak için biyometrik cihazları güvenlik denetimi kontrolüne entegre eder. X-ray cihazları, metal el dedektörleri ve araç altı görüntüleme cihazları gibi çözümleri güvenlik denetimini sağlamak için kullanımınıza sunar. Hemen fiyat alın!
 

 

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.