Yükleniyor...

Parmak İzi Tanıma Cihazı

Parmak İzi Tanıma Cihazı

Parmak İzi Tanıma Cihazı

Parmak izi tanıma cihazı, parmak izi tanıma modülü ve donanımından meydana gelen bir cihazdır. Bu cihaz sayesinde parmak izi tanıma yapmak mümkün olur. Parmak izi tanıma cihazları aynı zamanda personel parmak tanıma cihazları olarak da bilinir. ZKTeco parmak izi okuyucu, personel takip sisteminden evlere kadar farklı alanlarda uygulanan bir cihazdır.

Kolay kullanımı sayesinde kişilerin parmak izini tanımlamak sadece saniyeler içinde gerçekleşir. Cihazlar oldukça küçük boyutlara sahiptir. Böylece ön büro başta olmak üzere güvenlik kulübelerinde de rahatlıkla kullanılabilir. Bir binaya veya tesise giriş yapmak isteyen kişiler, parmak izi tarama sistemiyle kolaylıkla giriş yapabilirler.

Parmak İzi Tanıma Cihazı Modelleri

Piyasada birbirinden farklı parmak izi tanıma cihazı modelleri bulunur. Cihazları birbirinden farklı kılan bazı özellikler mevcuttur. Bu özelliklerden ilk göze çarpanı cihazın boyutu olarak ifade edilebilir. Piyasadaki bazı cihazlar oldukça büyük boyutlara sahiptir. Bu da cihazların girişlerde çok fazla yer kaplamasına neden olur. Ayrıca büyük cihazları kapılara monte etmek mümkün değildir.

Cihazlar arasında diğer bir fark ise kullanılan teknoloji ve yazılımdır. ZKTeco parmak okuyucu, hızlı veri iletimi sayesinde cihazla ve bilgisayar arasında gerçek zamanlı bağlantı kurar. Veri tabanı tarama işlemi saniyeler içinde gerçekleşir. Böylece giriş yapmak isteyen bireyler ve personel, zaman kaybetmeden eve, ofise veya tesise giriş yapabilir.

Parmak İzi Tanıma Cihazı Çalışma Prensibi

Cihaz temelde parmak izinin tanınması ve eşleştirilmesi mantığında çalışır. Parmak izi tanıma cihazı USB kablo ile bilgisayara bağlanmıştır. USB 2.0 gibi en hızlı teknolojiler sayesinde veri iletimi hızlı bir şekilde gerçekleşir.

Tanıma işlemi sırasında kişinin parmağındaki çukur ve tümsek alanlar tespit edilir. Parmak izi olarak adlandırılan bu alanlar tanıma işleminin yapılması için gereklidir. Bir sonraki aşamada çukur ve tümsek alanlar özel bir algoritma tarafından işlenir. Fiziksel özellikler sayısal verilere dönüştürülerek bilgisayara aktarılır.

Tarama sırasında elde edilen veriler sadece anlık olarak işlenir ve saklanmaz. Yani parmak izi tarama işleminde okutulan parmak izleri herhangi bir şekilde kaydedilmez. Parmak izleri sadece giriş-çıkışlara izin vermek veya kimlik doğrulamak için kullanılır.

ZKTECO PARMAK İZİ TARAYAN PDKS CİHAZLARI

UA860 PARMAK İZİ TEKNOLOJİLİ PDKS VE ERİŞİM KONTROL CİHAZI

UA860, Zaman Kontrol(PDKS)  ve Erişim Kontrolü (birincil) uygulamaları için 2,8 inç renkli ekranlı biyometrik bir terminaldir. Mükemmel tanıma ve rahat iletişim için dahili WiFi ve BioID parmak izi sensörü ile donatılmıştır. Kullanıcılar, yanlışlıkla silme riskini önlemek için verilerin yüklenmesi / indirilmesi için TCP / IP, WiFi ve USB ana bilgisayar bağlantı noktası üzerinden veri yönetebilir. Ayrıca, opsiyonel ADMS, BioTime 8.0 ile uzaktan veri yönetimi sağlayabilir. Hemen bilgi alın!

 

İCLOCK 680 EKSTRA HIZLI BİYOMETRİK PARMAK İZİ PDKS CİHAZI

iClock 680, zaman kontrol (PDKS) ve erişim kontrolü uygulamaları için biyometrik bir parmak izi okuyucusudur. Yepyeni bir ürün yazılımı benimsemiştir ve çarpıcı GUI, sağlam sağlamlık, hızlı eşleştirme hızı ve genişletilebilirlik ile benzeri görülmemiş bir kullanıcı deneyimi sunar.

Kullanıcılar, iClock680'i RS232 / 485, TCP / IP ve USB istemcisi üzerinden ağ üzerinden kolayca yönetebilirler. En önemlisi, tüm işlevler hala ağ durumunda çalışabilir. iClock680, çeşitli USB flaş diskleri, ADMS ve eski SDK ile uyumludur. Ayrıca, yanlışlıkla silme riskini önlemek için veri yedeklemeyi destekler.

Hemen bilgi alın!

 
IN05 & IN05-A PARMAK İZİ TANIMA - ZAMAN KONTROL (PDKS) - ERİŞİM KONTROL CİHAZI

IN05, üçüncü parti elektrikli kilit, kapı sensörü ve çıkış düğmesi vb. ile bağlanabilen bir parmak izi tanıma zaman kontrol(PDKS) ve erişim kontrol terminalidir.

Wi-Fi, TCP / IP, 3G ve USB host aracılığıyla iletişim kurar, sorunsuz bağlantı ve veri aktarımı sağlar.

ZK'nın yeni parmak izi okuyucusuyla ilişkili, işlem güçlü ışık kaynağı altında ve ıslak ve pürüzlü parmakların doğrulanmasının yüksek kesinliği altında sabit kalıyor. Hemen bilgi alın!

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.