Yükleniyor...

PDKS Nedir? Ne Gibi Avantajlar Sunar?

PDKS Nedir? Ne Gibi Avantajlar Sunar?

PDKS Nedir? Ne Gibi Avantajlar Sunar?

PDKS, devam eden operasyonları gerçek zamanlı olarak izlemenize, depolamanıza ve yönetmenize yardımcı olur. Sistem, maaş sürecini otomatikleştirmeyi destekler. Çalışanların zaman hırsızlığını ortadan kaldırır ve çalışanların çevrimiçi katılımını yönetir. Depolanan verilere yalnızca yöneticiler ve İK personeli erişebilir. 

Katılım izleme sisteminin amacı, insan kaynakları departmanının çalışanların giriş ve çıkış ayrıntılarını takip etmesine yardımcı olmaktır. Çalışanlarınıza yalnızca çalıştıkları süre için ödeme yaparsınız. İK araçları ayrıca gerçek zamanlı raporların oluşturulması, izin yönetimi, vardiya yönetimi ve fazla mesai yönetimi gibi çeşitli diğer işlevleri de destekler. Yani, artık yanlış hesaplamalara yer yok!

Çalışan katılımı için hala geleneksel yöntemleri takip eden kuruluşların bulut tabanlı katılım yönetimi yazılımına geçmesi gerekir. Bu yazılım, İK faaliyetlerinin yükünü hafifleterek İK personelinden en iyi şekilde yararlanır.

Günümüzde işverenlerin, çalışanların katılımlarını izleyebileceklerini ve çalıştıkları saatler için doğru ve zamanında ödeme alabilecekleri doğru bir hesaplama aracına ihtiyacı vardır. PDKS ile işverenler katılım ve ayrılma bakiyelerini kontrol edebilir ve bu süreçte şeffaflık yaratır.

Çalışanların tam çalışma saatlerinin hesaplanması, özellikle maaş bordrosu için önemli bir süreçtir. Devam takibi ve maaş bordrosundaki hata, çalışanların moralini ve üretkenliğini olumsuz etkiler. Güvenilir bir katılım yönetimi aracı olmadan, şirketler bordro hataları, uyum sorunları vb. ile yüzleşmek zorunda kalabilir. Bu nedenle, katılımı kaydetmek için kağıt tabanlı uygulamaları çevrimiçi katılım yazılımıyla değiştirin ve bu tür senaryolardan kaçının.

Çalışanların tüm yoklama kayıtları sadece birkaç tıklamayla mevcuttur ve bu veriler, maaşın hatasız işlenmesi için yararlı ve gereklidir. Ayrıca, zamandan tasarruf etmenize, doğru katılım kayıtlarının izlenmesine ve idari işlerin azaltılmasına da yardımcı olur. Bu nedenle, 

şu andan itibaren, eski uygulamalara hayır deyin ve ZKTeco güvencesiyle üretilmiş PDKS cihazlarıyla beraber çalışanlarınızın çevrimiçi katılımını kolayca takip edin.

 

ZKTeco’nun geliştirdiği PDKS cihazlarına şunları örnek verebiliriz:


SFACE900 ZAMAN VE KATILIM KONTROL SİSTEMİ (PDKS)

ZKTeco'nun yeni çıkan SFace900 Yarı Dış Ortam Çoklu Biyometrik Zaman Kontrol (PDKS) ve Erişim Kontrol Terminali, 3.000 yüz şablonunu, 4.000 parmak izi şablonunu ve 10.000 kartı destekler. Sundurma altına montajı sağlayan, yüksek performanslı kameralı ilk terminal.

 

 


SİLKBİO-101TC PARMAK İZİ VE YÜZ TANIMA TEKNOLOJİLİ ZAMAN KONTROL (PDKS) VE ERİŞİM KONTROL CİHAZI

SilkBio-101TC, SilkID parmak izi okuyucusu, yüz tanıma ve RFID kart işlevleriyle ilişkilendirilen Zaman Kontrol(PDKS) ve Erişim Kontrol Terminalidir.

 

SİLKBİO-100TC PARMAK İZİ VE YÜZ TANIMA TEKNOLOJİLİ ZAMAN KONTROL (PDKS) VE ERİŞİM KONTROL CİHAZI

SilkBio-100TC, SilkID parmak izi okuyucusu, yüz tanıma ve FRID kart işlevleriyle ilişkilendirilen ilk zaman kontrol(PDKS) ve Erişim Kontrol Terminalidir.

 

 


İCLOCK360 PARMAK İZİ ZAMAN KONTROL (PDKS) CİHAZI

İClock360 ürün yazılımı, çarpıcı GUI, sağlam sağlamlık, hızlı eşleştirme ve genişletilebilirlik gibi yepyeni deneyimlerle yeni sürüme güncellendi. Kullanıcılar iClock360'ı RS232 / 485, TCP / IP ve USB istemcisi üzerinden ağa bağlayarak verileri kolayca yönetebilirler.


 

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.