Yükleniyor...

PDKS Sistemleri Hakkında Genel Bilgiler

PDKS Sistemleri Hakkında Genel Bilgiler

PDKS Sistemleri Hakkında Genel Bilgiler

PDKS Sistemleri, çalışan saatlerini kusursuz bir şekilde takip eder. Çalışanlarınızın çalıştığı ve ayrıldıkları zamanı belgelemek için kullandığınız sistemdir. Devam sistemi, çalışan saatlerini kağıda kaydederek, hesap çizelgeleri kullanarak, zaman kartlarını delerek veya şirketiniz için çevrimiçi katılım yazılımı kullanılarak yapılabilir.


1. Biyometrik katılım yazılımı

Biyometrik bir katılım sistemi, esas olarak çalışanın kimliğini doğrular ve kişinin parmak izini kullanarak giriş ve çıkış zamanını takip eder. 
Biyometrik sistemler, verileri net raporlara dönüştürmek için genellikle diğer sistemlerle entegre edilir. Bu kolaylıkla yapılabilir. Bu tür sistemlerin, fiili biyometrik makinenin kendisinden başka maliyetsiz başlıklar olmadığı için son derece uygun maliyetlidir.
Çalışanların eklenmesi veya çıkarılması da kolay, hızlı ve minimum zahmet ile yapılabilir.

 

2. Mola zamanı izleme yazılımı
Birçok kuruluş veya kuruluş türü, çalışanların aldığı molaların süresini izleme ihtiyacı duymaktadır. Onlar için mola izleme yazılımı sadece anahtardır. Bu tür bir yazılımla, çalışanlar gün boyunca birden çok kez giriş çıkış yapabilirler.
İlk giriş, çalışanın şirket tesislerine girişi olarak kabul edilir. Bundan sonra, her delme işten bir mola olarak kabul edilir. Her bir delme arasındaki zaman aşaması bir mola olarak kabul edilir.
Bu tür sistemlerin, özellikle projelere harcanan zamanın kritik olduğu şirketlerde kullanımı yaygındır.

 

3. Çevrimiçi katılım yönetimi yazılımı
Web'de oturum açma olanağı sunan bir zaman tutma sistemi, genellikle çevrimiçi bir katılım yönetimi yazılımı olarak bilinir. Bu işlevler, kişinin katılım verilerine erişilebilmesini ve oturum açma-oturum kapatma işlemlerinin internet bağlantısı olan hemen hemen her yerden gerçekleştirilebilmesini sağlamak için bulut teknolojisini kullanır.

Oturum açma ve oturum kapatma işlemleri, dijital çağımızda birçok çalışanın beklediği bir kolaylık olan tek bir düğmeyle kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Bu tür sistemler, müşteri lokasyonlarında veya uzaktan çalışan iş gücüne sahip olduğunuzda işe yarar.

 

ZKTeco bünyesinde geliştirilen PDKS sistemlerine örnek olarak şunları verebiliriz:


SFACE900 ZAMAN VE KATILIM KONTROL SİSTEMİ (PDKS)

ZKTeco'nun yeni çıkan SFace900 Yarı Dış Ortam Çoklu Biyometrik Zaman Kontrol (PDKS) ve Erişim Kontrol Terminali, 3.000 yüz şablonunu, 4.000 parmak izi şablonunu ve 10.000 kartı destekler. Sundurma altına montajı sağlayan, yüksek performanslı kameralı ilk terminal.

 

 

 

ICLOCK 700 ZAMAN KONTROL (PDKS) VE ERİŞİM KONTROL SİSTEMİ

IClock700, 3.5 inç TFT ekran, Zaman Kontrol(PDKS) ve Erişim Kontrol Terminalidir. Yeni kullanıcı dostu ürün yazılımı ile iClock700, çarpıcı GUI, daha fazla kararlılık, daha hızlı eşleştirme hızı ve daha iyi genişletilebilirlik gibi özelliklerle donatılmıştır.

 

WL10 PARMAK İZİ TEKNOLOJİLİ ZAMAN KONTROL (PDKS) SİSTEMİ

WL10, Wi-Fi modülüne sahip Parmak İzli Zaman Kontrol(PDKS) Terminalidir.

 

 

 

 

KF160/TRFACE200 YÜZ TANIMA TEKNOLOJİLİ ZAMAN KONTROL (PDKS) CİHAZI

KF160/TRFace200, yüz ve kartlı tanımayı mümkün kılan bir zaman kontrol(PDKS) ve erişim kontrol cihazıdır.. Kullanıcı doğrulama, yüz tanıma (standart) veya kimlik kartları (isteğe bağlı) kullanılarak gerçekleştirilir. Doğrulama işlemi 
 

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.