Yükleniyor...

Personel Devam Kontrol Sistemleri ve Yazılımları

Personel Devam Kontrol Sistemleri ve Yazılımları

Personel Devam Kontrol Sistemleri ve Yazılımları

Personel devam kontrol sistemi programı, çalışanlarınızın devamlılığını gözden geçirmek ve işaretlemek için yeni bir uygulamaya sahip yazılımdır. Bir çalışanın çalışma alanına giriş çıkışlarını gözlemleyerek şirketinize faydalı olup olmadığını anlamanıza yardımcı olur. Bir şirketi yönetirken bazen her çalışanı gözden geçirmek sizin için çok zor hale gelir. Böyle bir programla, çalışan verimliliğini otomatik olarak analiz edebilirsiniz. 

 

Çalışanlarınızın çalışma yeteneklerini saymanızı sağlayacak ve bu da daha iyi kararlar vermenize yardımcı olacaktır. Etkin bir pdks programı ile şirketinizin üretkenliğini engelleyen tüm faaliyetleri takip ve kontrol edebilirsiniz.

 

Biotime 8.0 PDKS Yazılımı

 

BioTime 8.0 HES kodu sorgulama, maaş hesaplama, vücut ısısı ve maske tespiti, e-mail bildirimi, otomatik biyometirk cihaz algılama gibi birçok yenilikçi özelliği bünyesinde barındırır. Pandemi yönetimi kapsamında gerçek zamanlı veri takibi yapılabilir. Multifonksiyonel ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan Biotime 8.0 PDKS Yazılımı, etkin raporlama özelliği ile de dikkat çeker.

 

Otomatik maaş hesaplaması yapabilen personel takip sistemi yazılımı İnsan Kaynakları departmanlarının hayatını kolaylaştırır. Birden fazla yönetici web tarayıcı kullanarak dilediği zaman, dilediği yerden tüm verilere erişir; vardiya ve zamanlama yöneticileri kadar üst yönetim de arzu ettiği zaman anlık verilere ulaşır.

 

Çalışanların da hayatını kolaylaştıran Biotime 8.0 PDKS Yazılımı, tüm personelin mobil aplikasyon sayesinde sadece akıllı telefonlarını kullanarak kolayca katılımlarını bildirmelerine olanak tanır. Mobil aplikasyonun yanısıra BioTime 8.0 ERP ve IK yazılımları ile de entegre edilebilir.
 

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.