Yükleniyor...

Personel Takip Sistemi ile Edineceğiniz Faydalar

Personel Takip Sistemi ile Edineceğiniz Faydalar

Personel Takip Sistemi ile Edineceğiniz Faydalar

Genellikle personel takip sistemi, sadece çalışanların işe giriş ve çıkış saatlerini kontrol ettiğiniz bir araç olarak görülür. Ancak durum tam olarak böyle değil. Doğru bir şekilde kullanıldığında bu sistemler giriş-çıkış saatlerini kontrol etmenin ötesinde birçok avantajı da beraberinde getirebilir. 

PDKS ile Daha İyi Proje Yönetimi

Çalışanların vardiyalarını düzenlemek oldukça zorlu bir süreçtir. Vardiyaların doğru bir şekilde düzenlenmemesi ise proje yönetimi konusunda sorunlara yol açabilir. Ancak personel takip sistemleri, tüm bu sorunları ortadan kaldırarak projelerin daha iyi yönetilmesine izin verir.

Persoenel Takip Sistemi ile Etkin İletişim Kanalı Oluşturma

Ayrıca personel takip sistemi etkin bir iletişim kanalı oluşturmak için kullanılabilir. Devam sorunu olan çalışanlar, bu sistem sayesinde tespit edilir. Devamsızlık ne zaman ve hangi günlerde olduğu da yine yazılım üzerinden tespit edilebilir. Böylelikle çalışanlara geri bildirim sağlanarak devam sorunu önemli ölçüde engellenir.

PDKS ile Çalışanları Basit Adımlarla Değerlendirme

Çalışan değerlendirmesi bir şirketin olmazsa olmaz süreçleri arasında yer alır. Aylık ya da yıllık olarak yapılan değerlendirmeler, başarılı çalışanların ödüllendirilmesi ve gelişmeye açık çalışanların da bilgilendirilmesi için gereklidir. Personeli takip etmek için kullandığınız sistem, değerlendirme süreci için büyük fayda sağlayabilir. Sistem üzerinden zamanında işe gelen çalışanlar ve ek mesaiye kalan çalışanlar kolaylıkla takip edilir. 

PDKS Yazılımı ile Çalışanlarla Daha Güçlü İlişkiler Geliştirme

Çalışanların performansını anlamak ve çalışanlarla etkileşime geçmek, verimliliği arttırmaya yardımcı olacaktır. Bu noktada personel takip sistemi ihtiyaç duyduğunuz verileri size sağlayabilir. Yöneticiler çalışanlara dair somut, gerçek zamanlı ve doğru performans verilerini elde eder. Bir sonraki aşamada elde edilen bu bilgiler çalışanlarla kurulan ilişkinin güçlendirilmesi için kullanılabilir.

Personel Takip Sistemi Sayesinde Çalışanları Takdir Etme

Çalışanlar yaptıkları başarılı işler nedeniyle takdir edilmek isterler. İş yerinde yöneticiler ve diğer çalışanlardan gelen takdir, o çalışanın motivasyonunu ve verimliliğini artırmaya yardımcı olur. Personel takip sisteminden elde edilen verilerle başarılı performans gösteren çalışanlar kısa sürede başarılarından dolayı takdir edilebilir.

İşletmenizin için en uygun personel takip sistemi çözümleri için ZKTeco ile iletişime geçebilirsiniz. Uzman ekibimizle ihtiyaçlarınıza yönelik sistemleri tasarlayarak gerekli çözümleri sunacağız.

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.