Yükleniyor...

Güvenlik Sistemleri

Güvenlik Sistemleri

Güvenlik Sistemleri

        Güvenlik sistemleri bir yere yetkisiz ve izinsiz girişleri önleyen, bu tarz girişimleri raporlayan ve takibi sağlanabilen yazılım ve donanımlar olarak tanımlanabilir. Tüm güvenlik sistemleri, giriş noktalarının yanı sıra değerli eşyaların ve verilerin güvenliğini sağlamak için aynı temel prensip üzerinde çalışır. Koruma altına almak istediğiniz veya giriş iznini yetkilendirmek istediğiniz yerler için farklı güvenlik sistemleri çözümleri mevcuttur. Güvenliği sağlamak ve giriş erişimlerini yetkilendirmek için yüz&avuç içi&parmak izi tanıma terminalleri, erişim kontrol panelleri, güvenlik yazılımları, x-ray cihazları, akıllı ev sistemleri ve güvenlik kameraları gibi güvenlik sistemleri ürün ve hizmetlerini tercih edebilirsiniz.

Güvenlik Sistemleri Nedir?

        Güvenlik sistemleri, birlikte çalışan bileşenler ve cihazlardan oluşan bir sistem aracılığıyla bir şeyin güvence altına alındığı bir araç veya yöntemdir. Bu yazımızda, gerek hırsızlara gerekse erişim izni olmayan kişilere karşı koruma sağlamak için merkezi bir kontrol paneliyle birlikte çalışan entegre elektronik cihazlardan oluşan ağlar olan güvenlik sistemlerinden bahsediyoruz.
Tipik bir güvenlik sistemi şunları içerebilir:

Güvenlik Sistemleri Nasıl Çalışır?

       Güvenlik sistemleri, herhangi bir yerde uygun bir konuma kurulmuş bir kontrol paneli veya komuta merkezi ile iletişim kuran sensörlerle bir yere giriş noktalarını güvenli hale getirme yöntemidir. Yüz&Avuç İçi&Parmak İzi&Kart Okuma Terminalleri olarak adlandırılan giriş izni cihazları kapılara yerleştirilir. Geçiş kontrol panelleri ve terminalleri ile belirlenen oda veya yere kimin hangi saatler arasında giriş yetkisinin olduğunu geçiş kontrol yazılımı ile kolayca belirleyebilirsiniz. Güvenlik sistemleri sayesinde dilediğiniz kişi veya yere yetkilendirme yapabilir ve istekleriniz doğrultusunda dilediğiniz her yerin kontrolünü sağlayabilirsiniz. Panellere veya terminallere atadığınız yüz, avuç içi, parmak izi veya kart bilgileri üzerinde kolayca yetkilendirme ve özelleştirme yapabilirsiniz. Buna ek olarak, son zamanlarda ortaya çıkan salgın endişelerine karşın Vücut Isısı&Maske Tespiti yapabilen cihazlar ile güvenlik sistemleri kalitesini üst seviyeye çıkarabilir ve salgınlara karşın önlem alabilirsiniz

Akıllı Güvenlik Yazılımları Nedir?

Akıllı güvenlik yazılımları girişini sınırlandırmak istediğiniz alanlar için izin verdiğiniz kişilere belirli zamanlarda, belirli kapıları açabilme yetkilendirmesini yapabildiğiniz yazılımlardır. Android ve IOS platformlarında olan uygulamalar sayesinde de akıllı kilit sistemlerini kolayca yönetebilirsiniz.

ZKTeco yazılım ve uygulamalarını inceleyebilirsiniz:

ZKBioGo

ZKBioGO, bir kapı veya birçok kapıyı güvenli bir şekilde açmak için hem tek kapı kontrol ünitesi hem de çoklu kapı kontrol ünitesi ile iletişim kurabilen akıllı telefon ve diğer mobil cihazlar için bir uygulamadır.
Yenilikçi dağıtımı ve yönetimi kolay bir mobil çözüm için Android işletim sistemlerini desteklemek için standart iletişim teknolojilerini kullanır.

ZKBioBL

ZKBioBl, kapıları açmanıza ve kullanıcıları cep telefonuyla yönetmenize olanak tanıyan iOS ve Android platformu için yaratıcı bir APP'dir. Ağırlıklı olarak cep telefonları ile kapı açma, mobil kullanıcı yönetimi ve kullanıcı bilgileri incelemesi vb. işlemler için kullanılır. Yazılımın öne çıkan özelliklerinden biri, ziyaretçi şifre fonksiyonunu Airbnb ile entegre edebilmesi, ev sahiplerinin şifreleri kullanıcılarla uzaktan paylaşabilmeleri ve uzaktan kiracı yönetimi gerçekleştirebilmesidir.

ZKBioAccess

ZKBioAccess, erişim kontrolüne odaklanan ZKTeco tarafından geliştirilen lite web tabanlı güvenlik platformudur. 100 kapıya kadar güvenilir erişim kontrol modülü, daha iyi bir biyometrik tanımlama performansı sağlamak için kullanıcı dostu tasarım ve basitleştirilmiş sistem mimarisi ile birlikte gelir.

• Güvenilir erişim kontrol mantığı
• Standart geri dönüş önleme, kilitleme, bağlantı işlevleri
• ZKTeco’nun erişim kontrol terminallerinin çoğunu destekler
• Otomatik alarm bildirimi
• Kapı durumu gerçek zamanlı izleme
• Tek tıkla kullanım için kullanıcı dostu
• Daha fazla uygulama için genişleme kartını destekler
• En son vücut sıcaklığı ve maske algılama terminallerini destekler
• Güvenli alanlarda vücut ısısı taraması için duyarlı, sezgisel, kullanıcı dostu web uygulaması sağlar
• Çeşitli analiz raporu formatları
• Gerçek zamanlı görüntüleme, oynatma, kayıt vb. lle güvenilir video yönetim sistemi
• Birden fazla lokasyona uygun web tabanlı katılım modülü

ZKBioTime

BioTime 8.0 personel devam kontrol sistemi yazılımı ile kolayca personel takibini yapabilir ve yazılım üzerinden maaş hesaplaması yapabilirsiniz. BioTime PDKS yazılımı sayesinde birden fazla yönetici farklı lokasyonlardaki pek çok personelin yönetimini sağlayabilir. BioTime 8.0'ın kolay arayüzü sayesinde katılım raporu edinebilir, takvim ve vardiyaları düzenleyebilirsiniz.

 

Akıllı güvenlik cihazları ve yazılımları ile alakalı en kaliteli hizmet ve en uygun fiyat için ZKTeco ile iletişime geçebilirsiniz.

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.