Yükleniyor...

Salgına Karşı Alınabilecek Önlemler Nelerdir ?

Salgına Karşı Alınabilecek Önlemler Nelerdir ?

Salgına Karşı Alınabilecek Önlemler Nelerdir ?

Kuşkusuz hayatımızı kötü yönde etkileyen bu salgın ile ilgili öncelikle bir an önce son bulmasını ve hayatlarımızın normale dönmesini temenni ediyoruz.

Fakat maalesef gelişen dünyada bu tarz salgın vakalarının devam edeceğini ve dünyanın bu gerçeklere alışması gerektiğini yapılan araştırmalardan ve makalelerden okuyarak öğreniyoruz.Bu sebeple; hayatımızı bu gerçeğe göre yeniden yapılandırılmalıyız. Kişisel bakımımıza önem göstermeliyiz bunun yanında bulunduğumuz kurumların yani okul,hastane, iş yerleri, üretim tesisleri gibi ortak kullanım alanlarımızın da güvenliğini bizzat bireyler olarak bizler gözetmeliyiz.

Bilinmelidir ki salgınların en belirgin semptomları her zaman yüksek ateş olmuştur. Bu sebeple kurum girişlerinizde kullandığınız Erişim(access) kontrol cihazlarınızın bir diğer amacı daha olmalı. Kısaca bahsedecek olursak ZKTeco [TD] serisi cihazlar; yüksek ateş tespiti, maske tespiti, yüz  ve avuç içi tanıma ile temassız biyometrik güvenliğin öncüsü olmuştur. 

 

İşte bu sebeple kurum girişlerinizde kullandığınız Erişim Kontrol cihazlarınız aynı zamanda salgın karşıtı birer cihaza dönüşebilir. Bu dönüşüm hem kurumunuzu hem de insan sağlığını mükemmel bir şekilde koruyacaktır.

[TD] serisi cihazlarımız ile ilgili detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantılardan faydalanabilirsiniz.

Proface-X[TD]: https://zkteco.com.tr/urunler/visible-light/yuz-tanima/profacextd

SpeedFaceV5L[TD]: https://zkteco.com.tr/urunler/visible-light/yuz-tanima/speedface-v5ltd

 
Size Ulaşmamızı İster Misiniz?

Çözümlerimiz ile size nasıl fayda sağlayabileceğimizi biz anlatalım.